Clubshirt jeugdleden

De jeugdafdeling van onze vereniging is sinds kort in het bezit van het officiële clubshirt. [Zie afbeelding]. Dit shirtje zal worden gedragen tijdens toernooien en uitwisselingen met andere clubs om ons als vereniging te representeren.

Wij bieden als vereniging één clubshirt per jeugdlid (t/m 18) aan. De vereniging stelt het dragen van de shirts tijdens clubactiviteiten zoals toernooien en uitwisselingen verplicht. Clubactiviteiten worden vroegtijdig aangekondigd op de speelavonden, website en per email.clibshirt

Het T-shirt kan worden gekocht voor een kostprijs van €10,-
per stuk. Een gekocht T-shirt is eigendom van het lid. Het lid draagt eigen verantwoordelijkheid over het dragen en de staat van het shirtje. Bij voorkeur het T-shirt in de door de ouders gekozen voorkeursmaat gekocht. Verandering van maat is mogelijk zolang de voorraad strekt.

Bruikleen

Voor wie géén interesse heeft in de aankoop van het clubshirtje, ontvangt op speciale clubactiviteiten  een T-shirt van de club. Het T-shirt is eigendom van de vereniging en is dus in bruikleen. Na afloop van de gelegenheid wordt het T-shirt weer ingeleverd. Er worden geen kosten in rekening gebracht. Het is dan echter niet toegestaan om T-shirts die in bruikleen zijn buiten clubactiviteiten (toernooien en uitwisselingen) te dragen.

Aankoop instructies:

T-shirts kunnen voorafgaande en na afloop van de reguliere speelavonden worden gekocht bij de aanwezige trainers:

  • Roy Hoet
  • Inge peijs
  • Aron Huntjens

Het verschuldigde bedrag van €10,- contant en gepast te betalen in een gesloten envelop, voorzien van een duidelijk leesbare voor- en achternaam van het jeugdlid,onder vermelding van ‘Clubshirt’.

Voorbeeld: “Clubshirt: Voornaam Achternaam.”

*Indien T-shirts niet op voorraad zijn bij aankoop, zal in overleg met de trainers een nieuwe datum van aankoop worden afgesproken.