Verslag en fotos clubactiviteit 18-09-2016

Bij Marij en Gemma leefde het idee dat er ook eens voor de leden en partners buiten het badminton zou moeten worden georganiseerd. De opzet was om iets te doen en tevens de inwendige mens te verwennen.

Zondag 18 september was het zo ver. De leden met aanhang verzamelden zich om 12u30 bij Frans in het Sportcafé om te genieten van een stuk vlaai met koffie of thee. Er werd nog een keer gevraagd of ieder wel een identiteitsbewijs bij zich had. Dat was absoluut noodzakelijk om mee te mogen doen. Bij enkele kwam de gedachte op dat we met een bus “ergens” naar toe zouden gaan. Dat “ergens” bleef in het vage. De organisatoren zetten daarmee iedereen op het verkeerde been.

De aftrap met vlaai was voldoende om daarna een korte wandeling te maken naar de volgende activiteit. De wandeling voerde langs het zwembad en daarna richting spoor. Daarna ging het richting de Nachtegaal. Echter, bij de Geul veranderde de richting naar … ja, waar naar toe? We volgden de Geul tot we weer op 200m van de sporthal waren. We staken de weg Meerssen – Rothem over en sloegen daarna een veldweg in. Er stonden gele bordjes langs de weg met “Schietweide St. Barbara”. Hier en daar begon het te dagen. Inderdaad werden we op de schietweide verwacht. Nu werd ook duidelijk waarom een identiteitsbewijs noodzakelijk was. Je mag alleen maar schieten als je genoteerd bent met naam en BSN nummer. Na de nodige uitleg door de schietmeesters werd er geloot voor de volgorde waarin geschoten werd. Partners en leden mochten alle in de eerste ronde schieten. Daarna mochten alleen de leden nog schieten. Onder het schieten kon gebruik gemaakt worden van de mobiele tapinstallatie en de barbecue.

De bedoeling was om de zwarte verbindingen tussen het bord en de naar beneden te schieten schijf eruit te schieten. De foto’s laten de vorderingen zien. Bij elke ronde werd opnieuw geloot. De gelukkige was onze secretaris Jacques. Hij werd uitbundig gefeliciteerd, o.a. door hem als koning rond te dragen.
Daarna bleef het nog een tijd gezellig. Het was ook prima weer voor zo’n activiteit.

De foto’s van de clubactiviteit zijn te vinden op onze Facebookpagina. Deze zijn te bekijken door hier te klikken.

Geen Facebook ? ook zonder Facebookaccount zijn de foto’s gewoon te bekijken.